Vil du ro med os i Hellerup Dameroklub?

 

Vil du ro, så kontakt os venligst på medlem@hdr.dk og vi kontakter dig for et personligt møde.

                

Sådan kommer du i gang
Roning er en sport som kræver god teknik og visse sikkerhedsforanstaltninger. Du begynder derfor på roskole, hvor du undervises af klubbens instuktører og erfarne roere. Mens du går på roskole kaldes du for kanin. Du bliver frigivet som roer af instruktørerne, når du behersker roteknik og kommandoer.

I vores Kaninhåndbog finder du oplysninger bl.a. om, hvordan roskolen foregår

Roning er i høj grad en teamorienteret sport. Vi er altid 3-5 roere sammen på tur. Ind i mellem afslutter vi en tur med en kop kaffe eller lidt mad.

Vi ror typisk 10-13 km på roaftener og det varer et par timer. Hvis vi ror længere ture, holder vi små pauser for at hvile og spise madpakker.

 

Hellerup Dameroklub ligger mellem kajakklubben NOVA og Hellerup Roklub for enden af Hellerup Havn direkte ud til Øresund.

Vi tilbyder flere typer roning:

  • Motionsroning - træning med plads til hyggesnak
  • Kaproning - fokus på konkurrence
  • Powerroning/struktureret træning - fokus på roteknik, styrke- og konditionstræning

 

Vi ror fortrinsvis i inriggede både. Vi har flere kajakker og costalbåde, så vi har mulighed for at få flere typer af rooplevelser.

Læs mere om de aktiviteter vi tilbyder sommer og vinter.

 

Her kan du se fakta om Hellerup Dameroklub

 

Klik på billedet for at åbne vores flyer.

 

Ansøgning om indmeldelse
Vil du meldes ind i Hellerup Dameroklub, så send os en mail til medlem@hdr.dk med navn og telefon. Vi kontakter dig for et personligt møde. På mødet får du en fremvisning i klubben og har mulighed for at stille spørgsmål.

Her finder du
Hellerup Dameroklub