Klublangtur til Tolo 22.6- 29.6. 2019

9. december 2018 20:00 , af Michaela Rosendal

Invitation til klublangtur til Tolo 22.6. til 29.6. 2019

I

Invitation klublangtur til Grækenland (Tolo)

 

Det er december og snart jul. Flere er måske i gang med at forberede aktiviteter for næste sommer. Derfor denne tidlige invitation til en af klublangturene i 2019 for medlemmer af Hellerup Dameroklub.

Turen går til Grækenland, nærmere bestemt Tolo, en lille by på Pelopones. Planlægningen er i gang og både er reserveret.

Af hensyn til den videre planlægning samt bestilling af flybiletter, beder vi DIG overveje, om du har lyst til at deltage i turen.

Periode:    22/6 – 29/6 2019

Antal deltagere: 12 stk., se dog nedenfor, hvoraf 4 skal være langtursstyrmand.

Pris:    Ca. 7.000 kr.  Betalingen kommer til at foregå løbende som udgifterne opstår.

Turen kommer til at foregå med fly samt fælles bustransport fra og til lufthavnen. Vi rejser i samlet flok.

Indkvarteringen bliver på, eller i tæt forbindelse med Hotel Romvi, højst sandsynligt i dobbeltværelser.

Vi spiser også samlet morgenmad og aftensmad på Hotel Romvi.

Krav til dig som roer: Du skalkunne ro 25-30 km hver dag i 6 dage. Du skal, fra standerhejsning have roet mindst 3 ture af minimum 20 km. samt mindst i alt 200 km. i 2019, inden afgang.

Du skal melde dig ind i Tolo Roklub. Indmeldelsesgebyr 50 kr. Årlig kontingent 250 kr.

Du skal kunne ro og styre i bølger.

Da bådene ligger for svej uden for hotellet, skal man også være parat og i stand til at svømme ud efter bådene om morgenen, samt tilbage med dem, efter endt roning.

Der bliver en obligatorisk tur på 20-30 km hver dag, samt mulighed for en kort morgentur inden morgenmad, samt en sen eftermiddagstur. Alt naturligvis afhængig af vejr og vind.

4 langtursstyrmænd bliver tildelt en fast båd, roerne bliver fordelt dag for dag.

Turen bliver slået op på rokort.dk snarest, og tilmeldingsfristen er 14./1. 2019. Senest d. 18./1. 2019 vil du få besked om deltagelse. Herefter er tilmelding bindende.

Turledelsen forbeholder sig ret til, ud fra tilmeldingerne, at sammensætte holdet til turen. Vi gør opmærksom på, dette primært er en rotur, men at der naturligvis kan opstå dage, hvor det på grund af vejret ikke er muligt at ro. I tilfælde heraf, vil der blive mulighed for sightseeing ture.

Med venlig hilsen

Hanne S. og Annette W.B.